Orain jatetxe profesionala instalazio guztiak gozatu ahal izango duzu zure gainetik Bar-erretegia arkibolta erabilera pribaturako.

Era berean, ezin dugu talde egoiliar egosten baserriaren Javierregay Home Aroan nahi baduzu, Sukaldearen elementu tipikoak apurrak altoaragonesa bezalako sukaldaritza mantenduz, arkume errea edo plantxan, fritada, Carnes D.O. puntuan, eta lorategia denboraldian produktuak, begiak eta ahosabaia festa bat dira.

Hamaiketakoa

Plater
Revuelto onddo angulak du Thistle
Aragon Entsalada
Epela bakailao entsalada
Hotza eta beroa zizka-mizkak
Urdaiazpikoa zainzuriak
Paella
Beteak Peppers
Oil and Gas
Potxak l'arkibolta
Canelones / Lasagna

Arrain

Plater
Seabass plantxan edo labean
Urrezko plantxan edo labean
Tomate eta piperrekin bakailaoa

Haragia plantxan

Plater
Beefsteak
Idi xerrak
Arkume rack
Txuleta
Labea labean
Parrillan haragi mistoak
Errea arkumea

Postreak

Plater
Askotariko etxeko postreak

Beste platerak

Platerak konbinatuak
Behi txuleta, Arrautza frijituak eta patatak
Oilasko Bularreko eta breaded calamari
Askotariko urdaiazpikoarekin frijituak
Sepia en Plancha
Pintxoak
Askotarikoa omelets
Bacon edo txerri eta gazta edo piper
Txistorra / txistorra / txistorra
Arrautza frijituak eta hirugiharra hanburgesa
Saltxitxak hainbat
Landare
Toasts
Tostada de ajo-onartu tomatea
Topa Urdaiazpikoa, gazta, Pate
Gaztarekin txerri azpizuna
Platerak
Arrautza frijitu
Hirugiharra, arrautzak, txistorra, txistorra, txistorra, …
Urdaiazpikoa azken arrautzak, atzera, …
Nahaskia arrautzak eta arrautza frijitu
Pizzak
Hainbat gustu