Apartamentos turísticos y casas rurales en Jaca

Si estás planeando un fin de semana de relajación y desconexión lejos de la ciudad, l'opció de llogar un dels,,es,apartaments turístics i cases rurals a Jaca,,es,pot ser la teva solució,,es,Segueix llegint doncs 'trobaràs tota la informació que necessites saber,,es,Què fer a Jaca,,es,Com acabem de dir,,es,les,,es,activitats que podràs portar,,es,a terme a la capital de la,,es,comarca La Jacetania,,es,estan molt relacionades amb la natura i les seves possibilitats,,es,rutes amb bicicleta,,es,escalada,,es,passejades a cavall,,es,esquí,,es,snowboard ...,,en,també hi ha àmplies possibilitats sobre,,es,què fer a Jaca,,es,ciutat,,es,La Catedral de Jaca,,es,Sens dubte,,es,una parada obligatòria per als amants de l'estil romànic,,es,Construïda al segle XI,,es,va ser erigida per consolidar la importància de la ciutat en el Camí de Sant Jaume,,es,la Ciutadella,,es,Amb una planta estrellada de cinc puntes,,es apartamentos turísticos y casas rurales en Jaca puede ser tu solución. Y es que este municipio situado en los Pirineos, te ofrece infinidad de planes y actividades dentro de un entorno natural. Sigue leyendo pues ¡te contamos todo lo que necesitas saber!

¿Qué hacer en Jaca?

Como acabamos de decir, las actividades que podrás llevar a cabo en la capital de la comarca La Jacetania están muy relacionadas con la naturaleza y sus posibilidades: senderisme, rutas en bicicleta, escalada, paseos a caballo, esquí, snowboard…

Sin embargo, también existen amplias posibilidades sobre qué hacer en Jaca ciudad:

– La Catedral de Jaca. Sin duda, una parada obligatoria para los amantes del estilo románico. Construida en el siglo XI, fue erigida para afianzar la importancia de la ciudad en el Camino de Santiago.

– La Ciudadela. Con una planta estrellada de cinco puntas, aquesta fortalesa de traça italiana va ser declarada Bé d'Interès Cultural en l'any,,es,S'hi alberga el Museu de les Miniatures Militars,,es,per la qual cosa,,es,si ets,,es,ventilador,,en,de les figuretes de plom,,es,No dubtis a visitar-,,es,ruta modernista,,es,Amb l'inici del segle XX,,es,la ciutat va experimentar el canvi de tendència arquitectònica,,es,fet que encara es pot apreciar en els diferents edificis modernistes,,es,Allotjament a Jaca,,es,A l'hora de visitar aquest municipi de la comarca La Jacetania,,es,la millor opció és optar per un apartament de lloguer o una casa rural,,es,Si bé és cert,,es,amb el sobtat auge d'aquest tipus d'allotjament,,es,és important assegurar-se que compleix totes les normes bàsiques de,,es,seguretat en cases rurals,,es,Característiques bàsiques,,es 1951. En ella se alberga el Museo de las Miniaturas Militares, por lo que, si eres fan de las figuritas de plomo, ¡no dudes en visitarlo!

– Ruta modernista. Con el inicio del siglo XX, la ciudad experimentó el cambio de tendencia arquitectónica, hecho que todavía se puede apreciar en los diferentes edificios modernistas.

Alojamiento en Jaca

A la hora de visitar este municipio de la comarca La Jacetania, la mejor opción es optar por un apartamento de alquiler o una casa rural. Si bien es cierto, con el repentino auge de este tipo de alojamiento, es importante asegurarse de que cumple todas las normas básicas de seguridad en casas rurales:

– Características básicas. L'habitatge ha de comptar una connexió telefònica que permeti el contacte en cas de manca de cobertura,,es,camins establerts que permetin l'accés amb vehicle,,es,subministrament elèctric i hídric en regla amb la companyia subministradora i electrodomèstics necessaris per a la conservació del menjar,,es,Característiques legals,,es,L'apartament o casa en qüestió ha d'estar declarada davant l'administració autònoma com a habitatge d'ús turístic,,es,pagant així les taxes relatives al seu lloguer,,es,En cas contrari,,es,seria il·legal,,es,així mateix,,es,l'immoble ha de comptar amb una assegurança de responsabilitat civil que protegeixi els arrendataris,,es,tant personal com materialment,,es,emergències,,es,Al indesitjat i poc probable cas d'una emergència,,es, caminos establecidos que permitan el acceso con vehículo, suministro eléctrico e hídrico en regla con la compañía suministradora y electrodomésticos necesarios para la conservación de la comida.

– Características legales. El apartamento o casa en cuestión ha de estar declarada ante la administración autónoma como vivienda de uso turístico, pagando así las tasas relativas a su alquiler. En caso contrario, sería ilegal.

Así mismo, el inmueble debe contar con un seguro de responsabilidad civil que proteja a los arrendatarios, tanto personal como materialmente.

– Emergencias. En el indeseado y poco probable caso de una emergencia, s'ha d'estar al dia amb la normativa contra incendis,,es,així com mantenir en perfectes condicions les sortides d'emergència,,es,Assegurant-te que les teves opcions d'apartaments turístics i cases rurals a Jaca compleixen amb aquestes normes de seguretat,,es,ja no tens res més pel que preocupar que ...,,es,gaudir,,es,gaudir i gaudir,,es,doncs no hi ha res com la tardor als Pirineus,,es,A què estàs esperant,,es,¡,,en,Reserva ja,,es, así como mantener en perfectas condiciones las salidas de emergencia.

Asegurándote de que tus opciones de apartamentos turísticos y casas rurales en Jaca cumplen con estas normas de seguridad, ya no tienes nada más por lo que preocuparte que… Disfrutar, disfrutar y disfrutar, pues no hay nada como el otoño en los Pirineos. ¿A qué estás esperando? ¡Reserva ya!

imatge