Excursió a la Sarra,,es,un pla per a petits i grans a Osca E,,es,Apartaments turístics i cases rurals a Jaca,,es,pirineus Archives,,es: un plan para pequeños y mayores en Huesca E

Casa rural apartaments al Pirineu Aragones en família,,es,un espai ideal per fer un,,es,pla per a petits i grans a Osca,,es,L'àrea de lleure de la Sarra compta amb un petit embassament que rep les aigües del riu,,es,aigües Netes,,es,un nom que ja et dóna una pista sobre l'entorn,,es,embassament de la Sarra,,es,i el seu berenador es troben uns quatre quilòmetres al nord de Sallent de Gállego,,es,Aquest municipi d'Osca,,es,que no arriba als,,es,té part de la seva superfície ocupada pel,,es,monument natural de les Glaceres Pirinencs,,es,Si ets amant de l'alta muntanya,,es,és un lloc perfecte perquè en,,es,Sallent de Gállego,,ca,tens el granític,,es,Massís del Balaitus,,gl,i els tres,,es,pics de l'Infern,,es,que comparteix amb el municipi de Panticosa,,es,Els cims superen els,,es

En ple Pirineu aragonès i molt a prop de Jaca es troba la Sarra,,es,un espai ideal per fer un pla per a petits i grans a Osca,,es,L'àrea de lleure de la Sarra compta amb un petit embassament que rep les aigües del riu Aigües Netes,,es,un nom que ja et dóna una pista sobre el,,es,Si estàs planejant un cap de setmana de relaxació i desconnexió lluny de la ciutat,,es,l'opció de llogar un dels apartaments turístics i cases rurals a Jaca pot ser la teva solució,,es,I és que aquest municipi situat als Pirineus,,es,t'ofereix infinitat de plans i activitats dins d'un entorn natural,,es,Segueix llegint doncs,,es,casa rural Archives,,es, un espacio ideal para hacer un plan para pequeños y mayores en Huesca. El área recreativa de la Sarra cuenta con un pequeño embalse que recibe las aguas del río Aguas Limpias, un nombre que ya te da una pista sobre el entorno.

El embalse de la Sarra y su merendero se encuentran unos cuatro kilómetros al norte de Sallent de Gállego. Este municipio oscense, que no llega a los 1500 habitantes, tiene parte de su superficie ocupada por el monumento natural de los Glaciares Pirenaicos.

Si eres amante de la alta montaña, es un lugar perfecto porque en Sallent de Gállego tienes el granítico macizo de Balaitús y los tres picos del Infierno, que comparte con el municipio de Panticosa. Las cumbres superan los 3000 metres d'altitud.

Però si no aspires a arribar tan alt,,es,en la teva escapada de,,es,turisme a Osca,,es,pots fer alguna ruta d',,es,per la zona,,es,amb la Sarra com a punt de partida,,es,En qualsevol trajecte podràs aprofitar la bellesa natural del recorregut per fer unes,,es,fotografies impressionants,,es,I recorda que aquest paisatge de muntanya canvia molt segons l'estació en la qual viatges,,es,Tres rutes de senderisme per fer turisme a Osca,,es,La Sarra - Pla Cheto,,es,Aquest itinerari d'uns deu quilòmetres per la vall de Tena ho pots fer en quatre hores,,es,anada i tornada i amb parades,,es,Per arribar fins a la Sarra des Sallent de Gállego tens l'opció d'anar amb cotxe o agafar el camí marcat com a GR-11,,es,Has creuar el riu Aigües Netes en direcció al,,es,refugi de Respomuso,,es, en tu escapada de turismo en Huesca puedes hacer alguna ruta de senderisme por la zona, con la Sarra como punto de partida. En cualquier trayecto podrás aprovechar la belleza natural del recorrido para hacer unas fotografías impresionantes. Y recuerda que este paisaje de montaña cambia mucho según la estación en la que viajes.

Tres rutas de senderismo para hacer turismo en Huesca

1. La Sarra – Llano Cheto. Este itinerario de unos diez kilómetros por el valle de Tena lo puedes hacer en cuatro horas (ida y vuelta y con paradas). Para llegar hasta la Sarra desde Sallent de Gállego tienes la opción de ir en coche o coger el camino marcado como GR-11. Debes cruzar el río Aguas Limpias en dirección al refugio de Respomuso. En arribar a Pla Cheto trobaràs un petit circ glacial,,es,La Sarra - El Ibonciecho,,es,Una ruta més ambiciosa és aquesta de,,es,quilòmetres,,es,anada i tornada,,es,que també surt de la Sarra,,es,Tot i ser més llarga que l'anterior,,es,no és més exigent pel que fa als desnivells,,es,Pots fer l'ascens en unes dues hores i baixar pel mateix camí en una mica menys,,es,un ibón,,es,llac dels Pirineus,,es,t'espera a,,es,Volta a la Sarra,,es,Aquest recorregut és perfecte per fer amb nens perquè es tracta de donar la volta a l'embassament admirant les espècies arbòries,,es,les flors de la vall de Tena i l'espectacular paisatge,,es,Per fer-ho només has d'agafar el camí GR-11 i vorejar la presa,,es,La Sarra i tot el Pirineu aragonès tenen molts espais naturals dignes de visitar,,es.

2. La Sarra – El Ibonciecho. Una ruta más ambiciosa es esta de 18.5 kilómetros (ida y vuelta) que también sale de la Sarra. A pesar de ser más larga que la anterior, no es más exigente en cuanto a los desniveles. Puedes hacer el ascenso en unas dos horas y bajar por el mismo sendero en algo menos. Un ibón (lago de los Pirineos) te espera a 2300 metres d'altitud.

3. Vuelta a la Sarra. Este recorrido es perfecto para hacer con niños porque se trata de dar la vuelta al embalse admirando las especies arbóreas, las flores del valle de Tena y el espectacular paisaje. Para hacerlo solo debes coger el camino GR-11 y bordear la presa.

La Sarra y todo el Pirineo aragonés tienen muchos espacios naturales dignos de visitar. Pots fer-ho amb un pla per a petits i grans a Osca,,es,allotjant-te,,es,en localitats com,,es,des d'on tens fàcil accés a,,es,Jaca,,en,i és un bon punt d'inici per fer,,es,turisme a Aragó,,es,un pla per a petits i grans a Osca E,,es, alojándote en localidades como Javierregay, desde donde tienes fácil acceso a Jaca y es un buen punto de inicio para hacer turismo en Aragón.