Lugares para fotografiar en Selva de Oza

La Portada del Medievo Casa Rural Apartamentos

Si eres de esas personas a las que les encanta ir de ruta con la cámara al hombro, sortir a,,es,fotografiar a la Selva de Oza,,es,farà teus somnis realitat,,es,Aquest enclavament paisatgístic està situat dins el,,es,Parc Natural de les Valls Occidentals,,es,Doncs ... segueix llegint,,es,La Selva d'Oza,,es,tots els secrets,,es,Com s'ha esmentat,,es,està situat al Pirineu aragonès occidental,,es,dins de la,,es,província d'Osca,,es,La seva immensa bellesa i riquesa mediambiental es deu a la gran varietat de flora i fauna que acull,,es,Travessada pel riu Aragó Subordán i envoltada d'alts pics muntanyosos com el famós Penya Forca,,es,conté secrets que et meravellaran,,es,com la presència de tres dòlmens,,es,Flora i fauna,,es,El tipus d'arbre majoritari és l'avet,,es,encara que també es pot apreciar la presència de faigs,,es,pins,,pt,teixos o bedolls,,es,Quant a la fauna,,es fotografiar en la Selva de Oza hará tus sueños realidad. Este enclave paisajístico está situado dentro del Parque Natural de los Valles Occidentales, en la zona occidental del Pirineo aragonés. ¿Quieres saber un poco más? Pues… ¡sigue leyendo!

La Selva de Oza, todos los secretos

Como se ha mencionado, está situado en el Pirineo aragonés occidental, dentro de la provincia de Huesca. Su inmensa belleza y riqueza medioambiental se debe a la gran variedad de flora y fauna que alberga. Atravesada por el río Aragón Subordán y rodeada de altos picos montañosos como el famoso Peña Forca, contiene secretos que te maravillarán, como la presencia de tres dólmenes.

Flora y fauna

El tipo de árbol mayoritario es el abeto, aunque también se puede apreciar la presencia de hayas, pinos, tejos o abedules. En cuanto a la fauna, és l'hàbitat d'óssos,,es,Març,,lv,cérvol,,gl,senglars,,es,llúdrigues ... I,,es,si alces la teva vista al cel,,es,podries ser testimoni del vol d'un trencalòs,,es,una àguila o un voltor,,es,Atreveix-te a conèixer la Selva,,es,Sens dubte,,es,el seu paisatge et atraurà inevitablement,,es,obligant-te a disparar instantànies constantment,,es,La millor opció,,es,tant com per conèixer la Selva com per immortalitzar-,,es,és,,es,realitzar una ruta a peu amb un guia,,es,d'aquesta manera,,es,podràs gaudir de l'entorn mentre t'expliquen les característiques i peculiaritats d'aquest,,es,Llocs per fotografiar al Pirineu Aragones,,es,Rutes fotogràfiques a Aragó,,es,No obstant això,,es,la Selva d'Oza no és l'únic entorn privilegiat per a l'art de la fotografia,,es,Hi ha infinitat de,,es,rutes fotogràfiques a Aragó,,es, martas, corzos, jabalíes, nutrias… Y, si alzas tu vista al cielo, podrías ser testigo del vuelo de un quebrantahuesos, un águila o un buitre.

Atrévete a conocer la Selva

Sin duda alguna, su paisaje te atraerá inevitablemente, obligándote a disparar instantáneas constantemente. La mejor opción, tanto como para conocer la Selva como para inmortalizarla, es realizar una ruta a pie con un guía; de este modo, podrás disfrutar del entorno mientras te explican las características y peculiaridades de este.

La Portada del Medievo Casa Rural Apartamentos

Lugares para fotografiar en el Pirineo Aragones

Rutas fotográficas en Aragón

Sin embargo, la Selva de Oza no es el único entorno privilegiado para el arte de la fotografía. Existen infinidad de rutas fotográficas en Aragón que et permetran experimentar i jugar amb els temps d'exposició o el diafragma de la teva càmera,,es,Pren nota d'ells,,es,Vall de Lizara,,es,localitzat una mica més al sud-est,,es,allà trobaràs el Refugi de Lizara,,es,un entranyable refugi de muntanya situat a més de,,es,Suposa un enclavament ramader molt important,,es,donada la qualitat de les seves pastures,,es,Parc Nacional d'Ordesa i Mont Perdut,,es,una de les zones naturals més famoses del territori aragonès,,es,Sent un dels més antics d'Espanya,,es,podràs realitzar diversos itineraris,,es,entre els més famosos estan qual discorre per la cascada Cua de Cavall o el que travessa el Bosc de les Faigs,,es,Vall de Tena,,es. ¡Toma nota de ellos!

Valle de Lizara: localizado un poco más al sureste, allí encontrarás el Refugio de Lizara, un entrañable refugio de montaña situado a más de 1500 metres d'altitud. Supone un enclave ganadero muy importante, dada la calidad de sus pastos.

– Parque Nacional de Ordesa y Monte Perdido: una de las zonas naturales más famosas del territorio maño. Siendo uno de los más antiguos de España, podrás realizar diversos itinerarios, entre los más famosos están el que discurre por la cascada Cola de Caballo o el que atraviesa el Bosque de las Hayas.

– Valle de Tena: en ell podràs retratar el reflex del cel sobre el pantà de Bubal o el de Lanuza,,es,o simplement contemplar el curs del riu Gallec,,es,sona relaxant,,es,oi,,es,ja escullis fotografiar a Selva d'Oza o a la Vall de Lizara,,es,els paisatges d'Osca naturals et sorprendran,,es,sobretot en aquesta temporada de l'any,,es,quan el bosc es vesteix de colors,,es,A què esperes per fer,,es,les millors fotos de naturalesa a Selva de Oza,,es, o simplemente contemplar el curso del río Gallego. Suena relajante, ¿verdad?

En definitiva, ya elijas fotografiar en Selva de Oza o en el Valle de Lizara, los paisajes oscenses naturales te sorprenderán, sobre todo en esta temporada del año, cuando el bosque se viste de colores. ¿A qué esperas para realizar las mejores fotos de naturaleza en Selva de Oza?

imatge